Veelgestelde vragen

Zoekt u een betrouwbare gastouder?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

FAQ

Als je mij in dienst neem kan je kinderopvang toeslag krijgen van de Belastingdienst. Ik heb een pedogogische opleiding gevolgd en ben in bezit van een geldige EHBO certificaat. Ik sta geregisteeerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en heb een LRK nummer. Dit nummer is noodzakelijk om kinderopvang toeslag aan te vragen zodat jij een tegemoetkoming in de kosten van geregistereed opvang kan ontvangen.
Referenties zijn beschikbaar op aanvraag.
Afhankelijk van mijn eigen plannen is dat meestal mogelijk
Ik werk het liefst met kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar
Als ik de kinderen van school haal, willen ze vaak spelen. Ik moedig speel afspraakjes aan omdat spelen met leeftijdgenootjes belangrijk is voor het ontwikkeling van sociale vaardigheden. Ik maak speelafspraken en spreek af wanneer en door wie word opgehaald. Is het een ouder van wie ik de mobiele nummer nog niet heb, dan zorg ik ervoor dat wij contact gegevens uitwisselen.
Doet uw kind aan zwemles, dansles of een andere buitenschoolse activiteit dan kan ik ze brengen en weer ophalen.
Momenteel heb ik drie families waar ik op een vaste dag of dagen werk. Gezinnen met een vaste dag hebben voorrang voor hun dag tijdens vakanties of studiedagen. Is de familie weg of hebben ze een andere oplossing gevonden, is de dag beschikbaar voor de andere gezinnen. Wie het eerst vraagt kan mij boeken tenzij ik zelf niet plannen heb gemaakt.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs