Over mij

Opzoek naar een betrouwbare oppas?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

Kleinschalig

Ik bied structuur aan de dagen van mijn oppaskinderen en vang ze op in hun eigen vertrouwd omgeving totdat hun ouders terug zijn. Door de kleinschaligheid krijgt uw kind voldoende individuele aandacht en de zorg die het nodig heeft om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en zelfvertrouwen te bevorderen.

Eigenschappen

Ik ben zorgzaam, consequent en betrouwbaar. Ouders/verzorgers noemen mij lief, open, gezellig en met passie voor kinderen. Mijn oppaskinderen behandel ik met respect. Ik ben duidelijk in wat ik van ze verwacht. Ik rook niet, dus uw huis blijft rookvrij.

Activiteiten

Ik vind het leuk om met de kinderen te bakken, spelletjes te spelen en te knutselen. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen vrij kunnen spelen zodat ze zelf dingen kunnen verzinnen, uitproberen en ontdekken. Spelen met leeftijdgenoten vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Ondanks het feit dat de meeste kinderen het niet leuk vinden vind ik het belangrijk dat er opgeruimd wordt.

Er op uit

Als er wat meer tijd is, zoals vakanties en studie dagen, overleg ik met de kinderen over wat ze graag willen doen tijdens hun vrije dagen. Vaak gaan wij op pad naar een museum of een andere attractie. Ook buiten de vakantie ga ik op pad, maar dan dichterbij huis. Dan wordt het het skatepark, een speeltuin of een kinderboerderij.

Beschikbaarheid

Ik heb nu twee families waar ik twee of drie dagen werk. Ik heb dus geen ruimte voor structurele wekelijkse opvang. Incidenteel oppassen ’s avonds of in het weekend is in overleg nog een optie. Incidentele voorschoolse opvang is ook mogelijk

Achtergrond

Ik ben Karen. Van oorsprong ben ik Zuid Afrikaanse en ik ben als tiener met mijn ouders naar Nederland gekomen. Hier maakte ik de middelbare school af. Ik heb Biologie in Engeland gestudeerd. Ik spreek vloeiend Nederland en Engels. Na vele jaren administratief werk gecombineerd met vrijwilligerswerk bij kindervakantieweken, heb ik voor mijn hart gekozen en heb ik de stappen genomen om van mijn hobby mijn werk te maken. Sinds 2016 werk ik met veel plezier als gastouder.

Kwalificaties

Gastouder-karen-hilversum-flexibele-kinderopvang

Neem contact op

Bent u op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs