Ondernemende oppas Hilversum

Zoekt u een ondernemende oppas?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

Gastouder-karen-hilversum-veelgestelde-vragen

Zoekt u een oppas die ondernemend is en uw kinderen verschillende ervaringen kan aanbieden? Gastouder Karen haalt uw kinderen van school, maakt speel afspraken, zorgt voor eet- en drinkmomenten en gaat, als er tijd voor is, op pad met de kinderen. Na school gaan wij ergens in de buurt zoals een speeltuin, de kinderboerderij, een zwembad of een skatebaan. 

Vóór een vakantieperiode overleg ik met de kinderen en gaan wij samen beslissen wat wij gaan ondernemen. In de vakanties is er tijd om de hele dag ergens naar toe te gaan.. Ik heb geen auto dus is het soms een uitdaging om ergens te komen met het  openbaar vervoer. Recent zijn wij met de trein naar Het Spoorwegmuseum en Kidz city in Utrecht geweest. Een busreis heeft ons naar Dierenpark Amersfoort en midget golf in Lage Vuurse gebracht. Met een combinatie van trein, bus en lopen zijn wij bij Artis in Amsterdam terecht gekomen.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs