Betrouwbare nanny Hilversum

Zoek u een betrouwbare Nanny?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

Gastouder-karen-ondernemende-oppas-hilversum

Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbare Nanny in Hilversum? Het vinden van een goede, maar vooral betrouwbare nanny, kan een lastige opgave zijn. U wilt natuurlijk dat u uw kind in goede handen achter laat zodra u vertrekt voor uw werkdag. Ouders omschrijven Gastouder Karen als betrouwbaar, lief en zorgzaam. Gastouder Karen heeft een pedagogische opleiding gevolgd, ze beschikt over een geldige kinder EHBO-certificaat en is opgenomen in de landelijke register kinderopvang. Ze heeft ook de nodige werkervaring.

Houdt uw kind van bakken? Dan gaan we de keuken in om lekkere cupcakes te maken of andere (gezonde) hapjes. Is uw kind een creatieve type? Dan haal ik alle knutselspullen tevoorschijn en gaan we knutselwerkjes maken die passen bij het seizoen. Ik vind het een uitdaging om de kids spelenderwijs nieuwe dingen aan te leren. Als er zich een leermoment voordoet, speel ik daar meteen op in.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs