Flexibele gastouder Hilversum

Zoekt u een flexibele gastouder?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

Zoekt u een gastouder met flexibele werktijden?

Moet je wel eens wat langer werken? Zit je in de file en ben je daarom niet op tijd om mij af te lossen? Geen probleem. Niet stressen. Hou mij op de hoogte van de situatie en dan kan ik meestal wat langer blijven totdat je zelf thuis bent om het van mij over te nemen.

Moet je af en toe eerder naar je werk en is er niemand om de kids naar school te brengen? Ook dan kan ik, indien nodig, inspringen.

Is jouw kind ziek? (geen corona) dan kan ik de hele dag komen als dat nodig is. Studiedagen en vakanties ben ik bereid om hele dagen te werken.

Wil je samen met je partner een avondje uit met vrienden? Ook dan ben ik de persoon die een oplossing biedt. Als u dat wil, kan ik de kinderen in bad doen en daarna en verhaaltje voorlezen voordat ik ze in bed stop.

Naast de gebruikelijke naschoolse opvang kan ik indien gewenst licht huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren zoals de was opvouwen en koken.

Gastouder-karen-hilversum-kleinschalige-kinderopvang

Neem contact op

Bent u op zoek naar een oppas in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs