Kleinschalige kinderopvang Hilversum

Zoekt u kleinschalig kinderopvang?

Jouw kinderen spelen in hun eigen vertrouwde omgeving met of zonder vriendjes/vriendinnetjes. Ik vang ze op totdat je thuis bent.

Bent u op zoek naar een kleinschalig kinderopvang in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Door mijn afgeronde opleidingen en werkervaring als gastouder kan ik goed aansluiten bij de behoeftes van uw kind. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen met de leeftijd tussen vier en dertien jaar oud. Ik vang uw kinderen bij u thuis op. Van de GGD (Gemeentelijke Gezondheid Dienst) mag er maximaal 6 kinderen aanwezig zijn tijdens de opvang. Door de kleinschaligheid krijgt u kind individuele aandacht en de zorg die het nodig heeft om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en zelf vertrouwen te bevorderen. Ik hou rekening met de wensen van u kind en bied activiteiten aan die aansluiten op de interesses van u kind. Een kind dat hoog sensitief is, heeft er baat bij een kleinere groep omdat er minder prikkels van buitenaf zijn.
Gastouder-karen-hilversum-home

Neem contact op

Bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang in Hilversum waar de behoeftes van uw kinderen centraal staan? Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor oppas? Vul het contactformulier in of gebruik onderstaande contactgegevens.

Kan ik iets voor jou betekenen?

© 2024 Gastouder Karen | Power Internet B.V. | RJHosting | privacyverklaring | Power For Jobs